Ο Λογαριασμός μου

Είσοδος

Εγγραφή

 • Βρείτε τη χαμένη σας δύναμη & ενέργεια

  Το "Alkaline Water Bottle"  τώρα διαθέσιμο και στην Κύπρο! Αλλάξτε το νερό σας, αλλάξτε τη ζωή σας
   Απόκτησε το
 • Οι διάσημοι πίνουν αλκαλικό νερό

  Αυτή τη στιγμή στην Αμερική, σχεδόν το σύνολο των κορυφαίων κάθε είδους, πολιτικοί, επιχειρηματίες, αθλητές, είναι ήδη φανατικοί του αλκαλικού νερού.

  Κάτι ξέρουν περισσότερο...

 • Υγεία, Ομορφιά, Ευεξία και θωράκιση απέναντι σε κάθε είδους ασθένεια με μια μόνο νέα συνήθεια!

  Με τη συστηματική κατανάλωση αλκαλικού νερού ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σας, πολλαπλασιάζεται την αναγέννηση νέων κυττάρων
  Περισσότερα      Αγορά
1
/
3
/

Alkaline για

Η αποτοξίνωση, η ενυδάτωση, η οξυγόνωση του οργανισμού μας και η αποτελεσματική ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος είναι πλέον πραγματικότητα με το Alkaline Water Bottle που ήρθε τώρα και στην Κύπρο!


Αποτοξίνωση

Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων καταλοίπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον , τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης.

Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας.

Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού εξουδετερώνει την οξύτητα αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού σας.

Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση του οργανισμού σας είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε τη βέλτιστη υγεία.

Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, το φίλτρο του «Alkaline Water Bottle» μετασχηματίζει το νερό σας σε μικρά συμπλέγματα που απορροφούνται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο, προκαλώντας εξαιρετική ενυδάτωση στο σώμα σας!

Οξυγόνωση-Αντιοξείδωση

Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες.

Επειδή το αλκαλικό νερό απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Το αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών.

Ο καρκίνος και περισσότερες ασθένειες δυσκολεύονται να αναπτυχθούν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον.

Αλκαλοποίηση του Ph του σώματος

Το Αλκαλικό νερό βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της διατροφής μας, υψηλή σε όξινα τρόφιμα, το άγχος και την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη. Αλκαλοποιεί το pH του σώματός σας από όξινο σε αλκαλικό pH, επειδή ο καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες δεν μπορούν να ζήσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Αλκαλική είναι η «φυσιολογική» κατάσταση των υγιών ατόμων.

Ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει τη νόσο και να θεραπεύσει τον εαυτό του.

Αεροπορική Αποστολή αυθημερόν. Παράδοση σε 24 ώρες οπουδήποτε στην Κύπρο με την Fedex!

   

   

  alkaline_image05

  Ασθένειες που καταπολεμά-προλαμβάνει το αλκαλικό νερό

  Καρδιαγγειακές βλάβες. Αύξηση του σωματικού βάρους και του διαβήτη. Προβλήματα κύστης. Πέτρες στα νεφρά. Ανοσοανεπάρκεια. Επιτάχυνση των ελευθέρων ριζών. Ορμονικά προβλήματα. Πρόωρη γήρανση. Οστεοπόρωση και πόνο στις αρθρώσεις. Πόνο στους μύες και το γαλακτικό οξύ. Χαμηλή ενέργεια και χρόνια κόπωση. Χαμηλότερη θερμοκρασία του σώματος. Τάση στις λοιμώξεις. Απώλεια της χαράς και του ενθουσιασμού. Καταθλιπτικές τάσεις. Χλωμή επιδερμίδα. Πονοκέφαλοι. Φλεγμονές του κερατοειδούς χιτώνα και των βλεφάρων. Χαλαρά δόντια. Φλεγμονές και ευαίσθητα ούλα. Έλκη του στόματος και του στομάχου. Κομμένα χείλη. Περίσσεια του οξέος στο στομάχι. Γαστρίτιδα. Λεπτά και εύθραυστα νύχια. Μαλλιά θαμπά, με ψαλίδα. Ευερέθιστο δέρμα. Κράμπες στα πόδια.

  Υψηλή αρτηριακή πίεση

  Πολλές ασθένειες προκαλούνται από μεγάλη ποσότητα λιπαρών στη διατροφή, που οδηγούν σ’ εναπόθεση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία, εμποδίζοντας έτσι τη ροή του αίματος.

  Αυτό έχει σαν συνέπεια την αύξηση της πίεσης. Πίνοντας καθημερινά Αλκαλικά Ιονισμένο Νερό με τη χρήση του «Alkaline Water Bottle«, η πίεση θα μειώνεται σταδιακά, καθώς το αλκαλικό νερό είναι καλός διαλύτης που διαλύει τη χοληστερόλη στα αιμοφόρα αγγεία τα οποία ξαναβρίσκουν την ελαστικότητά τους.

  Καρκίνος
  Δύο από τους κύριους παράγοντες που οδηγούν σε καρκίνο είναι ένα όξινο ρΗ και η έλλειψη οξυγόνου. Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι ασθενείς με καρκίνο τελικού σταδίου έχουν οξύτητα 1000 φορές μεγαλύτερη από τα κανονικά υγιή άτομα. Χωρίς οξυγόνο και γλυκόζη παράγεται  γαλακτικό οξύ. Αυτό προκαλεί μείωση του ρΗ του κυττάρου με αποτέλεσμα ο καρκίνος να βρίσκει θετικό περιβάλλον για να αναπτυχθεί.
  Με την κατανάλωση αλκαλικού νερού μέσω του «Alkaline Water Bottle» ενισχύετε την άμυνα του οργανισμού σας, απέναντι σε κάθε είδους καρκίνο, ενώ εμποδίζετε την ανάπτυξη του.
  Καρδιακές παθήσεις

  Ένα ακόμη θαύμα του Αλκαλικά Ιονισμένου Νερού είναι η ικανότητα του να εξουδετερώνει τις τοξίνες, χωρίς να είναι φάρμακο. Η διαφορά είναι ότι ένα φάρμακο δίνεται ατομικά και κατά περίπτωση, ενώ το αλκαλικό νερό μπορεί να καταναλωθεί απ’ όλους, χωρίς καμία παρενέργεια. Μάλιστα αποτελεί έκπληξη η δύναμη ουδετεροποίησης που έχει.

  Αναφέρουμε εν συντομία μια περίπτωση με καρδιακή πάθηση και πώς θεραπεύτηκε. Ο 35χρονος ασθενής υπέφερε από πάθηση καρδιακής βαλβίδας. Για πέντε χρόνια η ασθένειά του χειροτέρευε. Πήγε στο Κρατικό Νοσοκομείο Setagays για θεραπεία, 5 ή 6 φορές στα πέντε χρόνια. Είχε κάνει τις πληρέστερες και αρτιότερες εξετάσεις. Πολλοί καλοί ιατροί τού όρισαν θεραπείες, μέχρι που χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση. Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, παραιτήθηκε από την εργασία του ώστε ν’ αναρρώσει. Όμως, κάθε φορά που η πάθησή του υποτροπίαζε, η προσβολή γινόταν όλο και πιο έντονη.

  Πέρυσι οι συγγενείς είχαν απελπιστεί και περίμεναν πως δεν θα ζήσει για πολύ ακόμα. Τότε συνέβη κάποιος από αυτούς να τον μυήσει στο αλκαλικό νερό. Η καρδιά του ανταποκρίθηκε πολύ καλά και τώρα οδεύει προς ανάρρωση.

  Διαβήτης

  Μετά από κατανάλωση αλκαλικού νερού για ένα μήνα, 15 διαβητικοί επελέγησαν να πάνε στο Πανεπιστήμιο του Τόκιο, για περαιτέρω εξετάσεις και παρατηρήσεις.

  Αρχικά οι πιο σοβαρά ασθενείς ήταν διστακτικοί με τη θεραπεία. Όταν κατανάλωναν αλκαλικό νερό για ένα διάστημα, το ζάχαρο στο αίμα και στα ούρα κυμαινόταν αντίστοιχα στα 300 mg/l : 2 mg/dc. Υπήρξαν φορές που οι ασθενείς έκαναν 5 – 6 εξετάσεις αίματος την ημέρα και βρίσκονταν στα φυσιολογικά επίπεδα. Τ’ αποτελέσματα έδειξαν επίσης ότι, ακόμα και 1 ½ ώρα μετά τα γεύματα, οι μετρήσεις ήταν 100 mg/l : 0 mg/dc. Το ζάχαρο στα ούρα είχε εξαφανιστεί εντελώς!

  Αυτό σημαίνει ότι το αλκαλικό νερό συμβάλει ουσιαστικά στη σωστή λειτουργία του παγκρέατος.

  Παθήσεις των Νεφρών

  Για ασθενείς με σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια, η πρόσληψη νερού έχει περιορισμούς. Οι ασθενείς -με ελεγχόμενη ποσότητα νερού- που κατανάλωναν Αλκαλικά Ιονισμένο Νερό, αποδείχθηκε ότι ωφελήθηκαν. Το κοινό νερό περιέχει φωσφόρο και άλλα όξινα ιόντα. Αυτά τείνουν να μειώνουν την αποδοτικότητα των ιόντων ασβεστίου.

  Το Αλκαλικό Νερό είναι απαλλαγμένο από όξινα στοιχεία και μπορεί να ενισχύσει την καρδιά και ν’ αυξήσει τη διούρηση. Μετά από μηνιαία κατανάλωση αλκαλικού νερού, η ποσότητα ουρίας και το ουρικού οξέος στο αίμα θα παρουσιάσει βελτίωση.Στους 6 – 12 μήνες, η ουρία και το ουρικό οξύ θα μειωθούν σημαντικά.

  Με ελεγχόμενη λήψη πρωτεϊνών, η συνεχιζόμενη πόση αλκαλικού νερού, θα εξαλείψει τις τοξικές συνέπειες της ουρίας και του ουρικού οξέος από το σώμα. Σύμφωνα με την προσωπική μου κλινική εμπειρία, με το αλκαλικό νερό αυξάνονται τα θετικά ιόντα, κάτι που θα έχει σημαντική επίδραση σε ορισμένες παθήσεις των νεφρών. Για πάσχοντα νεφρά που δεν ανταποκρίνονται καλά στη φαρμακευτική αγωγή, είναι καλό να δοκιμαστεί κούρα με Αλκαλικά Ιονισμένο Νερό.

  Έκζεμα

  Με τον όρο έκζεμα περιγράφονται αρκετά είδη δερματικών καταστάσεων με κάποια κοινά χαρακτηριστικά. Οι ακριβείς αιτίες του δεν έχουν πλήρως κατανοηθεί. Σε πολλές περιπτώσεις το έκζεμα μπορεί ν’ αποδοθεί σ’ εξωτερικούς ερεθισμούς. Θ’ αναφέρουμε μια περίπτωση ασθενούς που θεραπεύτηκε από δερματική πάθηση με κατανάλωση αλκαλικού νερού.

  Υπέφερε 10 χρόνια από έκζεμα που δεν θεραπευόταν αποτελεσματικά, ακόμα και μετά από ειδικές θεραπείες. Ήταν 70 ετών και μετά τον πόλεμο τα κάτω άκρα του υπέφεραν από οξύ έκζεμα, το οποίο στη συνέχεια έγινε χρόνιο. Είχε κάνει επανειλημμένα θεραπείες σε ειδικά νοσοκομεία δερματικών παθήσεων. Το αριστερό του άκρο ανταποκρίθηκε καλά στις θεραπείες, όχι όμως και το δεξί. Υπέφερε από σφοδρή φαγούρα, που οδηγούσε σε μάτωμα από το ξύσιμο. Τα τελευταία 10 χρόνια πολλοί γιατροί τον κούραραν. Όταν ξεκίνησε την κατανάλωση αλκαλικού νερού, το κάτω άκρο και οι αρθρώσεις του ήταν γεμάτα φουσκάλες που έβγαζαν πύον. Μετά από 2 εβδομάδες, οι φουσκάλες ξεράθηκαν. Το έκζεμα καθάρισε εντελώς, χωρίς καμία υποτροπή, μετά από 1,5 μήνα.

  Αλλεργίες

  Ασθενείς σε όλο τον κόσμο που υποφέρουν από αλλεργίες καθημερινά θεραπεύονται χάρη στην κατανάλωση αλκαλικού νερού. Οι περισσότερες αλλεργίες οφείλονται στην όξινη κατάσταση του σώματος και σχετίζονται επίσης με την υπερβολική κατανάλωση κρέατος και ζάχαρης. Σε κάθε περίπτωση αλλεργίας, το ιόντα ασβεστίου είναι εξαιρετικά χαμηλά, κάτι που μειώνει επίσης σημαντικά την αντίσταση του οργανισμού. Έτσι το σώμα γίνεται υπερευαίσθητο και αναπτύσσει εύκολα αλλεργία. Για σταθεροποίηση της ευαισθησίας, συνήθως παρέχεται διάλυμα ασβεστίου με ενδοφλέβια ένεση. Οπότε, είναι φανερό ότι το Αλκαλικά Ιονισμένο νερό, με το ιονισμένο ασβέστιο που περιέχει, μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην ανακούφιση της αλλεργίας. Το ιονισμένο ασβέστιο όχι μόνο ενδυναμώνει την καρδιά, τη διούρηση, την εξουδετέρωση των τοξινών, αλλά ελέγχει και την οξύτητα, ενώ ακόμη βελτιώνει το πεπτικό σύστημα και τη λειτουργία του συκωτιού.

  Προβλήματα πεπτικού συστήματος

  Το στομάχι επηρεάζεται τόσο από παθήσεις που το προσβάλουν, όσο κι από άλλες γενικές παθήσεις. Επιπροσθέτως, οποιαδήποτε νευρική ένταση ή άγχος, συχνά δημιουργεί γαστρική διαταραχή. Ο σημαντικός ρόλος του Αλκαλικά Ιονισμένου νερού στο στομάχι μας είναι ότι ουδετεροποιεί την έκκριση κι ενδυναμώνει τις λειτουργίες του. Συνήθως, 1 – 3 λεπτά αφού πιούμε αλκαλικό νερό, τα γαστρικά υγρά αυξάνονται κατά 1,5 φορά. Για όσους πάσχουν από υποχλωρυδρία ή χλωρυδρία (χαμηλά γαστρικά υγρά) το αλκαλικό νερό θα διεγείρει τα στομαχικά κύτταρα να εκκρίνουν περισσότερα υγρά. Ετσι βελτιώνει την πέψη και την αφομοίωση των στοιχείων. Από την άλλη, όσοι έχουν υπερχλωρυδρία (υψηλά γαστρικά υγρά), το αλκαλικό νερό εξουδετερώνει τα παραπάνω γαστρικά υγρά. Οπότε δεν δημιουργεί καμία παρενέργεια. Σύμφωνα με τον Ιατρικό Λέκτορα του πανεπιστημίου Maeba, το pH της γαστρικής έκκρισης θα παραμείνει φυσιολογικό, με την κατανάλωση αλκαλικού νερού. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι τόσο ιδιαίτερη η ικανότητα του αλκαλικού νερού, ώστε ανάλογα την περίπτωση, είτε ουδετεροποιεί, είτε διεγείρει την έκκριση.

  Παχυσαρκία

  Τη σύγχρονη εποχή καταναλώνουμε πάρα πολλές πρωτεΐνες, λιπαρά και ζάχαρη. Τα επιπλέον λιπαρά και υδατάνθρακες μένουν στο σώμα μας σαν λίπος. Λόγω αυτής της άμετρης πρόσληψης, η παχυσαρκία σήμερα αποτελεί τεράστιο πρόβλημα. Ένας στους πέντε άνδρες και μία στις τέσσερις γυναίκες θεωρούνται παχύσαρκοι.

  Ο βαθμός «καύσης» της τροφής που προσλαμβάνουμε, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ποσότητα λήψης βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων. Όταν υπάρχει περίσσεια πρωτεϊνών, υδατανθράκων και λιπών, αυξάνει και η ανάγκη για βιταμίνες και μέταλλα. Στις μέρες μας, πολλοί υποφέρουν από οξέωση (όξινη κατάσταση του οργανισμού) που οδηγεί σε διαβήτη, καρδιακές παθήσεις, καρκίνο, παθήσεις του συκωτιού και των νεφρών. Αν όλη η τροφή μας μπορεί να «καεί», τότε δεν υπάρχει εναπόθεση λίπους. Προφανώς τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα οξέωσης, οπότε και ούτε ίχνος παχυσαρκίας. Το αλκαλικά ιονισμένο νερό περιέχει πληθώρα ιόντων ασβεστίου. Το ιονισμένο ασβέστιο βοηθάει στην «καύση» αυτή των τροφών. Το αλκαλικά ιονισμένο νερό που πίνουμε, παρέχει αρκετά μεταλλικά στοιχεία στο σώμα μας και αυτό βοηθάει στο να διατηρούμαστε αδύνατοι. Το αλκαλικό νερό μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά όσους υποφέρουν από παχυσαρκία και άλλες εκφυλιστικές παθήσεις των ενηλίκων, συμβάλλοντας στη σωστή λειτουργία όλου του οργανισμού.

  Στυτική Δυσλειτουργία

  Μελέτες έχουν δείξει πως η κατανάλωση αλκαλικού νερού είχε θεαματικά αποτελέσματα σε άτομα που αντιμετώπιζαν στυτική δυσλειτουργία, οφειλόμενη σε οργανικά αίτια.

  Διάσημοι «Alkaliners»

  Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν αλλάξει το νερό τους με αλκαλικό, αλλάζοντας τη ζωή τους προς το καλύτερο. Ανάμεσα τους αστέρια του Holywood, του αθλητισμού, πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες.

  Περισσότερα

  Συχνές Ερωτήσεις

  Τι είδος νερού πρέπει να χρησιμοποιώ?

  Μπορείτε να χρησιμοποιείται κάθε είδος νερού εμφιαλωμένο ή βρύσης, μιας και η συσκευή αλκαλοποιεί το νερό και του προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

  Ποια η χωρητικότητα της συσκευής?

  380mL νερού

  Πόσος χρόνος απαιτείται για την αλκαλοποίηση του νερoύ και κατά πόσο αυξάνεται το Ph του?

  Η συσκευή ξεκινά να ιονίζει το νερό κατευθείαν και χρειάζεται μόνο 5-10 λεπτά έτσι ώστε το νερό να φτάσει στο μέγιστο σημείο της αλκαλοποίησης του, δηλαδή στα 8.5-9 Ph.

  Τι ειναι ο δεικτης Ph?

  Το pH (προφέρεται πεχά) είναι ένας εύχρηστος τρόπος έκφρασης της συγκέντρωσης των ιόντων υδρογόνου πιο σωστά των κατιόντων υδροξωνίου (H3O+) σε ένα υδατικό διάλυμα. Όσο υψηλότερο το Ph, τόσο πιο πολύ ιονισμένο είναι το νερό.

  Τι είναι το δυναμικό μείωσης της οξείδωσης? (ORP)

  Είναι η μέτρηση της παρουσίας οξειδωτικών παραγόντων στο νερό.

  Από τι είναι φτιαγμένη η συσκευή?

  Η συσκευή είναι φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα της τάξης 316. Ο αλκαλοποιητής νερού δεν σκουριάζει και δεν φθείρεται. Δεν υπάρχει ίχνος πλαστικού ή PBA.

  Κάθε πότε χρειάζεται αλλαγή το φίλτρο Vitabead?

  Το φίλτρο χρειάζεται αλλαγή περίπου κάθε 3 μήνες χρήσης. Δείτε τα οικονομικά πακέτα με φίλτρα αντικατάστασης

  Όλα τα νέα από την παγκόσμια κοινότητα του «Alkaline Water Bottle» στο επίσημο Κυπριακό blog

  Το αλκαλικό νερό ως μέσο πρόληψης του καρκίνου και άλλων ασθενειών

  26/11/2015
  Το αλκαλικό νερό ως μέσο πρόληψης του καρκίνου και άλλων ασθενειών Το ανθρώπινο σώμα είναι αλκαλικό από το σχεδιασμό του αλλά όξινο κατά τη λειτουργία του. Κάθε ζωντανό κύτταρο στο σώμα δημιουργεί απόβλητα, τα οποία είναι όξινα. Τα θρεπτικά συστατικά από την τροφή μας παραδίδονται σε κάθε κύτταρο, τα κύτταρα καίγονται με οξυγόνο, ώστε να παρέχουν ενέργεια για να ζήσουμε. Οι θρεπτικές ουσίες καίγονται και γίνονται απόβλητα. Όλα τα προϊόντα αποβλήτων είναι όξινα. Ο οργανισμός αποβάλλει τα απόβλητα μέσω των ούρων, της χολής και της εφίδρωσης. Το σώμα μας δεν μπορεί να απαλλαγεί από το 100% αυτών των αποβλήτων που παράγει. Χωρίς σωστή αποβολή, τα όξινα απόβλητα γίνονται στερεά, όπως μικροτοξίνες, τοξίνες, μύκητες, βακτήρια και βλέννες. Αυτά συσσωρεύονται στο αίμα, στα όργανα και τους ιστούς μας. Αυτή η συσσώρευση στερεών αποβλήτων επιταχύνει την εξάντληση των μετάλλων και άλλων θρεπτικών ουσιών, προκαλώντας ασθένειες και επιταχύνοντας τη διαδικασία γήρανσης. Παρά το γεγονός ότι το σώμα μας εργάζεται σκληρά για να απομακρύνει τα όξινα απόβλητα, αν εμείς τρώμε όξινα τρόφιμα καθιστούμε δυσκολότερη την απομάκρυνσή τους των όξινων αποβλήτων. Τρώγοντας τροφές με αλκαλική βάση βοηθάμε το σώμα να αφαιρέσει και να εξουδετερώσει όλα τα όξινα απόβλητα. Οι περισσότερες τροφές που καταναλώνουμε είναι όξινες. Κρέατα, γαλακτοκομικά προϊόντα, ζάχαρη και άμυλα, όλα είναι εχθροί του ανθρώπινου σώματος. Είναι σημαντικό, επίσης, να διακρίνουμε την διαφορά μεταξύ των τροφίμων και των συνθετικών. Πολλά από τα φαγητά μας είναι είτε υβρίδια ή γενετικώς τροποποιημένα τα οποία με τη σειρά τους είναι όξινα και άρα επικίνδυνα. Λευκό-καστανό ρύζι, καρότα, καλαμπόκι, πατάτες, σκόρδο, φασόλια, σόγια, σιτάρι, κριθάρι είναι μερικά από αυτά. Είναι αυτονόητο ότι το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, τα φάρμακα, τα πρόσθετα, οι γλυκαντικές ουσίες και η καφεΐνη είναι όλα όξινα και θα πρέπει να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο. Για να κρατήσουμε το σώμα μας αλκαλικό πρέπει να εφοδιάζουμε τον οργανισμό μας με αλκαλικά από μια εξωτερική πηγή. Εάν το σώμα δεν λαμβάνει τα αλκαλικά στοιχεία που χρειάζεται από τη διατροφή του, τότε θα πάρει αλκαλικά εκχυλίσματα από τα όργανα, τους ιστούς και τα οστά, προκειμένου να εξουδετερώσει το οξύ. Αυτό αναγκάζει το σώμα να γίνει όξινο και έτσι να νοσεί. Το pH του σώματος Το νερό είναι το πιο άφθονο στο ανθρώπινο σώμα, που καταλαμβάνει το 70% του σώματος. Κατά συνέπεια, το σώμα περιέχει ένα ευρύ φάσμα λύσεων. Το Ph (δυναμικό του υδρογόνου) είναι ένα μέτρο της οξύτητας ή της αλκαλικότητας ενός διαλύματος. Είναι η αναλογία μεταξύ θετικώς φορτισμένων ιόντων και αρνητικών φορτισμένων ιόντων. Όσο χαμηλότερη είναι η τιμή του pH , τόσο πιο όξινο και στερούμενου οξυγόνου είναι το διάλυμα. Όσο υψηλότερο είναι το ρΗ, τόσο περισσότερο αλκαλικό και πλούσιο σε οξυγόνο. Το εύρος pH είναι από 0-14 έως 7.0. Το 7.0 είναι ουδέτερο. Οτιδήποτε πάνω από 7,0 είναι αλκαλικό, οτιδήποτε κάτω από 7,0 θεωρείται όξινο. Προβλήματα υγείας από οξέωση Η έρευνα δείχνει ότι, εάν το επίπεδο pH του σώματος δεν είναι ελαφρώς αλκαλικό, δεν μπορεί να θεραπεύσει τον εαυτό του, οπότε δεν έχει σημασία με ποιο τρόπο θα αναλάβετε τη φροντίδα της υγείας σας, αν το επίπεδο

  Είσαι αθλητής; Το αλκαλικό νερό θα απογειώσει τις επιδόσεις σου

  18/11/2015
  Είσαι αθλητής; Το αλκαλικό νερό θα απογειώσει τις επιδόσεις σου Οι επαγγελματίες αθλητές και οι προπονητές αθλημάτων γνωρίζουν σήμερα ότι η η κατανάλωση αλκαλικού νερού έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη γενική υγεία, στο αίσθημα ευεξίας, στη μείωση της κόπωσης, του πόνου, στην απώλεια βάρους και στην συνολική αθλητική απόδοση και το εντάσσουν ανεπιφύλακτα στα προγράμματα τους. Όταν ασκούμαστε, η αυξημένη χρήση του γλυκογόνου των μυών για την παραγωγή ενέργειας παράγει γαλακτικό οξύ, πυροσταφυλικό οξύ, και CO2, το οποίο μειώνει το pH των μυών μας, καθιστώντας εξαιρετικά δύσκολη την άσκηση λόγω της κόπωσης που προκαλείται από το όξινο περιβάλλον. Η συσσώρευση γαλακτικού οξέος, πρόσθετα, περιορίζει την παραγωγή του ΑΤΡ, του μορίου της ενέργειας Το αλκαλικό νερό είναι η λύση Η κατανάλωση αλκαλικού νερού μειώνει τη συσσώρευση οξύτητας κατά την άσκηση των μυών, βελτιώνοντας την ένταση στην προπόνηση και το χρόνο αποκατάστασης. Δεν είναι τυχαίο ότι παγκόσμιας εμβέλειας αθλητές όπως ο Αμερικανός αστέρας των Denver Bronco Bill Romanowski έχουν δημόσια χαρακτηρίσει την κατανάλωση αλκαλικού νερού ως την πιο αποδοτική μέθοδο για να διατηρήσει ένας αθλητής την μαχητικότητα του. Στους κύκλους των επαγγελματιών του χώρου, είναι πλέον το κοινό μυστικό ή όπως λένε «ο νόμιμος και υγιής τρόπος». Στο βιβλίο της, The Chemistry of Success: Secrets of Peak Performance, η Susan Lark, MD μιλά για το ρόλο της αλκαλικής ισσοροπίας στην μέγιστη απόδοση και την υγεία μας. Το παρακάτω είναι η εκτίμησή της για αλκαλικό νερό: «Επειδή το αλκαλικό νερό διαθέτει σημαντικό αριθμό ελεύθερων ηλεκτρονίων μέσω της διαδικασίας της ηλεκτρόλυσης, είναι σε θέση να «δωρίσει» αυτά τα ηλεκτρόνια σε ελεύθερες ρίζες ενεργού οξυγόνου στο σώμα, με αποτέλεσμα να είναι ένα εκπληκτικά αποδοτικό αντιοξειδωτικό. « Συνεχίζει σημειώνοντας ότι ένα άλλο σημαντικό όφελος από του αλκαλικού νερού είναι ότι μειώνεται κατά περίπου 50% από το μέγεθος συμπλέγματος του νερού της βρύσης. «Αυτό επιτρέπει ιονισμένο αλκαλικό νερό για να απορροφηθεί πολύ πιο εύκολα από το σώμα, αυξάνοντας έτσι την ικανότητα ενυδάτωσης του νερού και την ικανότητά της να φέρει αρνητικά ιόντα και αλκαλοποίησης αποτέλεσμα σε όλα τα κύτταρα και τους ιστούς του σώματος.» «Αν ο οργανισμός σας είναι όξινος, αποτέλεσμα του δυτικού lifestyle, το αλκαλικό νερό είναι ένας ασφαλείς και αποτελεσματικός τρόπος για την αποκατάσταση της ισορροπίας του pH όλων των κυττάρων στο σώμα σας» συνιστά Lark. Οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν καταναλώνουν ικανοποιτηική ποσότητα πλούσιων αλκαλικών τροφών όπως ξηρούς καρπούς, φρούτα, και λαχανικά. Αντ ‘αυτού η διατροφή τους περιέχει υψηλές ποσότητες όξινων τροφών όπως κρέας, ψάρι, πουλερικά, αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους. v Ενημερωθείτε για όλα τα οφέλη κατανάλωσης αλκαλικού νερού από την κεντρική σελίδα του www.alkalinecy.com και αποκτήστε σήμερα την επαναστατική φορητή συσκευή αλκαλοποίησης που φέραμε και στην Ελλάδα. Επιστροφή στην αρχική σελίδα Είστε γιατρός, γυμναστής, διατροφολόγος ή επιχειρηματίας του χώρου της υγείας ή της εστίασης; Θέλουμε να συνεργαστούμε! Επικοινωνήστε μαζί μας.  

  enikos.gr – Τι είναι το αλκαλικό νερό που πίνουν ο Ομπάμα και όλοι οι διάσημοι;

  31/10/2015
  Αναδημοσίευση από το enikos.gr Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο επιλέγουν πλέον να πίνουν αλκαλικό νερό, ανάμεσα τους ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικοί, επιχειρηματίες αλλά και διακεκριμένοι επιστήμονες, κι από ότι φαίνεται αυτή είναι η νέα μόδα στο Hollywood! Ο λόγος που όλο και περισσότεροι καθημερινά «μυούνται» στο αλκαλικό νερό, είναι οι ευεργετικές ιδιότητές του, που έχουν έρθει στην επιφάνεια μετά από πολύχρονες επιστημονικές έρευνες. Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας & δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων. Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης. Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας. Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού εξουδετερώνει την οξύτητα αποβάλλοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού σας. Η ενυδάτωση του οργανισμού σας είναι απαραίτητη προκειμένου να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε τη βέλτιστη υγεία. Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, το ειδικό φίλτρο μετασχηματίζει το νερό σας σε μικρά συμπλέγματα που απορροφούνται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο, προκαλώντας εξαιρετική ενυδάτωση στο σώμα σας! Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Επειδή το αλκαλικό νερό απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί και εξουδετερώνει αποτελεσματικά τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Το αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών. Ο καρκίνος και περισσότερες ασθένειες δυσκολεύονται να αναπτυχθούν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον. Το Αλκαλικό νερό βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της διατροφής μας, υψηλή σε όξινα τρόφιμα, το άγχος και την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη. Αλκαλοποιεί το pH του σώματός σας από όξινο σε αλκαλικό pH, επειδή ο καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες δεν μπορούν να ζήσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Αλκαλική είναι η «φυσιολογική» κατάσταση των υγιών ατόμων. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει τη νόσο και να θεραπεύσει τον εαυτό του. Χρησιμοποιώντας ειδικής τεχνολογίας μπουκάλι, σε 1-2 λεπτά ο καθένας μπορεί να μετατρέψει το πόσιμο νερό (είτε της βρύσης, είτε εμφιαλωμένο) σε αλκαλικό νερό χάρη στα ειδικά φίλτρα του. Αποκτήστε σήμερα τη συσκευή αλκαλοποίησης της Alkaline

  Thebest.gr – Το αλκαλικό νερό δίνει τέλος στη στυτική δυσλειτουργία

  31/10/2015
  Αναδημοσίευση από το thebest.gr Η στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) είναι η μη ικανότητα επίτευξης, ή διατήρησης μιας στύσης αρκετά σκληρής, ώστε να επιτρέπει τη συνουσία. Η ΣΔ μπορεί να συνιστά είτε μια ολοκληρωτική αδυναμία επίτευξης στύσης, είτε μια ασυνεπή, μη προβλέψιμη ικανότητα επίτευξης ικανοποιητικής στύσης, ή ακόμα και μια τάση διατήρησης στύσεων με σύντομη χρονική διάρκεια. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες για την Ελλάδα, περίπου το 20% των ανδρών υποφέρει κάποια στιγμή της ζωής του από ΣΔ. Η λύση βρίσκεται στο αλκαλικό νερό Τα τελευταία χρόνια, κυρίως στην Αμερική, όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταναλώνουν αλκαλικό νερό. Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς επίσης αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, τις αφύσικες τροφές και από την διαδικασία της γήρανσης. Μελέτες έδειξαν πως άτομα που είχαν χρόνιο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας  παρουσίασαν σημαντική πρόοδο από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησαν την κατανάλωση αλκαλικού νερού! Παράλληλα Οφέλη του Αλκαλικού Νερού Η κατανάλωση αλκαλικού νερού βοηθά από την ανάκτηση της χαμένης ενέργειας & δύναμης, μέχρι την αποτοξίνωση του οργανισμού, την ενίσχυση του μεταβολισμού αλλά και την πρόληψη εκατοντάδων παθήσεων.

  Οι 5 σημαντικότεροι λόγοι για να ξεκινήσετε σήμερα την κατανάλωση αλκαλικού νερού!

  20/08/2015
  Οι τοξίνες είναι η νούμερο ένα αιτία της γήρανσης του πληθυσμού. Συχνά είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής, της ρύπανσης, και του άγχους. Οι τοξίνες συσσωρεύονται στο σώμα προκαλώντας καταστροφή των κυττάρων που οδηγεί σε πρόωρη γήρανση. Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσετε τις τοξίνες και να αποτοξινώσετε το σώμα σας είναι να ξεκινήσετε σήμερα την κατανάλωση αλκαλικού νερού Αλλάξτε το νερό σας και αλλάξτε τη ζωή σας! Εδώ είναι 5 μεγάλα οφέλη του να ξεκινήσετε την κατανάλωση αλκαλικού νερού: 1. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ Αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα προϊόντα των φυσιολογικών όξινων καταλοίπων που σωρεύονται καθημερινά, καθώς και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον , τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, αφύσικες τροφές και από την «κανονική» διαδικασία της γήρανσης. Τα όξινα απόβλητα που συλλέγονται στο σώμα μπορεί να οδηγήσουν σε πιο σοβαρές καταστάσεις υγείας. Η καθημερινή πόση αλκαλικού νερού μπορεί να εξουδετερώσει την οξύτητα ξεπλένοντας τα προϊόντα των όξινων απόβλητων από τα κύτταρα και τους ιστούς. 2. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ Ενυδατώστε το σώμα σας: αυτό είναι βασικό για να διατηρήσετε ή να ανακτήσετε τη βέλτιστη υγεία. Κατά τη διάρκεια του ιονισμού, το φίλτρο του αλκαλικού νερού μετασχηματίχει το νερό σας σε μικρά συμπλέγματα που απορροφούνται πιο εύκολα σε κυτταρικό επίπεδο προκαλώντας «σούπερ ενυδάτωση» στο σώμα σας. 3. ΟΞΥΓΟΝΩΝΕΙ / ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Επειδή το αλκαλικό νερό έχει τη δυνατότητα να απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί να εξουδετερώσει αποτελεσματικά και να μπλοκάρει τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα.Το Ιονισμένο αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών. Ο καρκίνος και οι περισσότερες άλλες ασθένειες δεν μπορούν να επιβιώσουν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον. 4. ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ PH ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ Το Αλκαλικό νερό βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της διατροφής μας, υψηλή σε όξινα τρόφιμα, το άγχος και την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες, όπως η αιθαλομίχλη. Αλκαλοποιεί το pH του σώματός σας από όξινο σε αλκαλικό pH, επειδή ο καρκίνος και πολλές άλλες ασθένειες δεν μπορούν να ζήσουν σε αλκαλικό περιβάλλον. Αλκαλική είναι η «φυσιολογική» κατάσταση των υγιών ατόμων. 5. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει τη νόσο και να θεραπεύσει τον εαυτό του.
  0Καφέδες
  0Συνεργάτες
  0Ημέρες Έρευνας
  0Προιον

  Alkaline Europe Limited

  Η Alkaline Europe , με έδρα το Λονδίνο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι ο αποκλειστικός διανομέας του «Alkaline Water Bottle” για την Ευρώπη. Επικοινωνήστε μαζί μας